изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
Треньорът от Варна, обвинен в педофилия, се самоуби!    
Новини

Футболният треньор, обвинен в педофилия сложи край на живота си. Варненският специалист, не е издържал на напрежението и се е самоубил. Тази сутрин е установена смъртта на мъж от Варна с инициали В.А.М. Това съобщи говорителят на Районна прокуратура – Варна прокурор Десислава Йотова.



Става въпрос за футболния треньор, работил в школата на Черно море, Венцислав Маринов, който вестник „ШОУ“ разкри за блудство с малолетни. Това се случи точно преди една година, през февруари 2014-а.

Припомняме, че на 18 ноември 2014 година същият бе признат от първата съдебна инстанция – Районен съд – Варна за виновен в извършването на блудствени и хомосексуални действия с малолетни деца.

За изясняване на обстоятелствата около смъртта му е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 127, ал. 1 от НК (склоняване или подпомагане другиго към самоубийство). Към момента се извършват активни процесуално-следствени действия под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Варна.  http://ludsport.net

 


Сходни връзки

Треньорът от Варна, обвинен в педофилия, се самоуби! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди