изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:00 EEST
Най-добрата зодия в леглото е ….    
Хороскоп

Според желанието за секс, фантазиите си и способността за съблазняване всяка зодия си има специално място в този списък. Въпреки това, най-добрата зодия в леглото е тази, която ви подхожда най-много.



Овен

Този огнен знак е известен със своя пряк достъп. Овните няма да се въздържат, за да споделят с вас своите най- съкровенни фантазии. Единственият проблем с тях е, че те искат веднага да преминат на основната работа, така че ако искате малко по-дълга любовна игра няма да имате този късмет с овена. Но на него винаги можете да разчитате, когато се касае до водещата роля. Въпреки това, най-често всичко се развива твърде бързо.

Телец

За разлика от овена, телецът иска да се наслаждава на секса и да се движи по-бавно. Романтично начало като вечеря или вино със свещи е идеално, за да се затопли атмосферата. Пригответе се за дълга любовна игра, защото той иска да ви се наслаждава всяка една минута. Ако сте романтичка, телецът определено е идеален за вас.

Близнаци

Близнаците ще използват цялата си интелигентност и остроумие, за да ви завладеят. Дори и когато не успеят ще продължат да ви ласкаят. С тях е идеално да правите секс по телефон, защото искат да говорят и имат богато въображение.

Рак

Раците са много емоционални, така че вече не предприемат секс, ако нямат силни емоции към другия човек. Сексът за тях трябва да бъде красив, поетичен и топъл. Ако най-много цените нежността в секса, ракът е идеалния избор.

Лъв

Страстният и авантюристичен характер на Лъвът не може да се успокои. Той винаги ще намира нови начини да ви задоволи, но винаги ще иска да остане доминиращ. Сексът с Лъвът няма да можете да забравите никога, но не се разочаровате, когато осъзнаете, че вашето удовлетворение винаги ще е на второ място по отношение на неговото.

Дева

Срамежлива и състрадателна девата е изненадващо свободна и дива в леглото. Резервираността не се отнася за нея. Когато дева ви се довери, няма да имате нито един спокоен момент, поне когато става дума за секс.

Везни

Везните е художник, когато става дума за секса. Той обича да бъде в перфектна връзка с партньора си, всеки детайл в обкръжението да е на мястото и атмосферата да бъде идеална. Везните обичат красиво бельо, масажи, етерични масла и тиха музика. 

Скорпион

Горещи и свободни, Скорпионът е с най-силно либидо в целия зодиак. Техният сексуален магнетизъм трудно се пренебрегва. В леглото се оказват идеални любовници, искат да задоволят себе си и партньора си, но често сексът е единственото нещо, което искат от вас, така че след това скорпионът охлажда и може да се чувствате като използвана.

Стрелец

Стрелецът е майстор за съблазняване и се радва на лова на нови „жертви“. Той постоянно се усъвършенства в уменията на съблазняването и стремеж към обекта на своите желания. Дори когато напълно се разоръжи на сцена показва своите способности в секса. Ако искате интензивна любовна игра, Стрелецът е идеалния избор за вас.

 

Козирог

Може би действа сдържано, но когато е в леглото неочаквано се превръща в страстен любовник. Трябва му много време, за да направи първата крачка, търпелив е до границата на дързост, но след като стигне до леглото, козирога ще ви предаде цялата енергия и ще даде всичко от себе си, за да ви удовлетвори. С Козирога просто трябва да бъдете търпеливи и ще бъдете възнаградени.

Водолей

Ако искате да експериментирате в секса с Водолея перфектно ще се паснете. Водолея иска да измисля нови начини, по които може да задоволи себе си и партньора си и в това винаги успява. С Водолея в леглото никога не може да скучаете.

Риби

Подобно на Раците и Рибите повече ще оценят емоционалната страна на секса. Страстта, любовта, вниманието и търпението – всичко това е важно за Рибите. Но в леглото ще трябва вие да извършите по-голямата част от работата. Рибите обичат да бъдат пасивни по време на половият акт и да се насладят на вниманието, което им отделя партньора.  http://gorda-varna.eu

Как правят секс различните зодии?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Вярност и любов според индивидуалния знак

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Най-добрата зодия в леглото е …. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди