изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:26 EET
Мъж загина при челен удар    
Новини Тежкият пътен инцидент стана в 5.45 ч.

Мъж загина, трима са ранени при жесток челен удар между два микробуса на ГП Е-79 край Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Тежкият пътен инцидент стана в 5.45 ч. между Симитли и разклона за с. Железница. Микробус опел "Виваро", превозващ за София гости на хотел в Банско, сред които двама възрастни и три деца, на лява крива започва изпреварване на ТИР ДАФ с пазарджишка регистрация. Така се блъска челно в идващ насреща му микробус мерцедес с кюстендилска регистрация, превозващ хляб. След сблъсъка между двата микробуса в опела се удря изпреварвания товарен автомобил и го натиква в мантинелата. При спирането му на моста, който бе хлъзгав, в ДАФ-а се блъска отзад фолксваген "Пасат" с гръцка регистрация. При удара на място загива водача на мерцедеса, който е на около 45-годишна възраст. Един час бе нужен да бъде изваден затиснатият водач на опела.

Две пожарни и три линейки пристигат на местопроизшествието. Пътуващите в опела мъж, жена и три деца са транспортирани за МБАЛ-Благоевград. Жената е със счупен крак, мъжът е с лека травма.

По първоначална информация децата не са пострадали, но към 7.30 бяха прегледани на скенер. Има съмнения за счупена ключица на едното дете.

Над час бе нужен на пожарникарите, за да извадят заклещения водач на опела, който е на 67 години. Той бе изваден в 7.10 часа и транспортиран за МБАЛ-Благоевград. Счупени са и двете му ръце. Продължава изясняването състоянието на пострадалите, от МБАЛ по зареждане на полицията отказват информация за състоянието на ранените.

Към 7 часа на местопроизшествието започна оглед, на място изчаква колона от поне 30-на тира, който чакат откъм Благоевград. Толкова са и откъм Симитли. Към 6 часа леките автомобили бяха отклонявани по стария път през с. Железница към Симитли и обратно.

Това е втора катастрофа със загинал на Е-79 край Благоевград за два дни. В събота по обяд 84-годишна жена загина на изхода на Благоевград, двама бяха тежко ранени.
bgnes.com
 


Сходни връзки

Мъж загина при челен удар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди