изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:02 EET
И ШУМЕН-1929 НАПУСКА "В" ГРУПА    
СпортШумен-1929 прекратява участието си в Североизточната “В” футболна група. "В понеделник изпращам писмо до Зоналния съвет на БФС във Варна, че няма да продължим", заявява за Topnovini.bg председателят на Управителния съвет на клуба Красен Крьстев.

"Виновни за закриването на мъжкия отбор са кметът на Шумен Красимир Костов и членовете на Спортната комисия към Общинския съвет, които не са заинтересувани и не оказват никакво съдействие, за да подпомогнат дейността ни", допълва Кръстев. Така футболният клуб реши да изпълни заканата си от края на миналата година, когато заяви, че ще закрие представителния отбор и ще развива само детско-юношеските си формации, ако общината не помогне. "Явно няма намерения да ни се помогне и финансово, за да изкараме пролетния полусезон, и затова аз се отказвам да харча мои пари само за да има мъжки отбор", допълва Кръстев.

За спортните клубове в община Шумен в бюджета за 2015 година са заложени 360 хиляди лева, с които се подпомага дейността им.

Припомняме, че още два клуба напуснаха “В” групите - ФК Стара Загора (Югоизточна) и Видима-Раковски (Северозападна).

 


Сходни връзки

И ШУМЕН-1929 НАПУСКА "В" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди