изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:21 EEST
КАЛИАКРА ЗАГУБИ ОТ НЕСЕБЪР С 0:2    
СпортОтборът на Калиакра (Каварна) загуби с 0:2 от тима на ОФК Несебър в контролна среща, играна на стадиона в Обзор. Участникът в Югоизточната “В” група изигра силен мач и заслужено победи съперника си. В същото време каварненци не успяха да покажат своята игра. “Нормално е да има подобни срещи. В подготвителен период сме и не може само да побеждаваме, а и резултатите не са толкова важни в момента.

Ще работим върху слабостите и ще се опитаме да ги изчистим. До момента тренирахме на изкуствено игрище, изиграхме и една контрола на такъв терен, а днес се наложи да се нагодим на нормален терен, което също даде своето отражение на играта ни”, коментира пред zona90.com наставникът на Калиакра Иван Райчев.

В състава на каварненци отсъства новото попълнение Симеон Симеонов. Бившият капитан на Добруджа се възстанови от сериозна травма. Двубоя пропуснаха още няколко футболисти, за които се очаква да бъдат на линия за следващата проверка на Калиакра.

Очаква се през седмицата Калиакра да организира спаринг с тим от региона, а за 21 февруари е договорена проверка с тима на Шумен-1929. Също така стана ясно, че освен Симеон Симеонов през пролетта част от селекцията на Иван Райчев ще бъдат вратарят Николай Радомиров, Цветомир Валериев и Ивелин Василев. Каварненци заемат второ място във временното класиране в Североизточната “В” група, а шампионатът се подновява след две седмици.

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ЗАГУБИ ОТ НЕСЕБЪР С 0:2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди