изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:16 EEST
ЮВЕ НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ГРЕШКАТА НА РОМА    
Спорт

Шампионът на Италия Ювентус пропусна отлична възможност да се откъсне сериозно пред Рома в челото на класирането в Серия „А". В среща от 23-ия кръг „бианконерите" приключиха наравно 2:2 като гости на опашкаря Чезена. По този начин торинци водят със 7 точки пред Рома, но можеха да водят с 9, ако бяха постигнали успех.



Мачът бе много интересен и двуостър, като в 13-ата минута добро центриране отляво стигна до Фернандо Йоренте, който от добра позиция стреля над вратата. Гостите изглеждаха колебливи и в 17-ата минута бяха наказани. Пирло опита подаване встрани, но вместо това топката се отби в Дефрел, който тръгна напред в ситуация двама на един. Вляво от него бе Джурич, който получи кълбото и с удар под плонжа на Буфон даде аванс на домакините – 1:0. В 27-ата минута класата на Юве си каза думата. Погба получи твърде голямо пространство, за да центрира и сложи топката на главата на Мората, който изравни. Това успокои гостите и скоро пълният обрат бе факт. Мората отклони топката в наказателното поле, там футболист на Чезена не успя да изчисти и Клаудио Маркизио притича и отблизо стреля в мрежата, вкарвайки втория гол за своя тим.

След паузата Чезена опита да се върне в мача и в 53-ата минута много активният Дефрел проби в наказателното поле, след което подаде успоредно на вратата, но Джурич се размина с топката. Активните действия на Чезена обаче дадоха резултат. Рендзети центрира, Джурич свали с глава към Бриенца и той от границата на наказателното поле, прати топката в долния десен ъгъл на Буфон – 2:2. В 80-ата минута Старата госпожа спечели дузпа. Йоренте получи топката в наказателното поле с гръб към вратата и опита изстрел над глава. Лукини обаче вдигна ръката си и удари топката, което накара рефера да отсъди наказателен удар. Но от бялата точка Видал пропусна.

 


Сходни връзки

ЮВЕ НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ГРЕШКАТА НА РОМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди