изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:39 EEST
ИНИЕСТА: ИСКАМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКО    
СпортВторият капитан на Барселона Андрес Иниеста е амбициран за нов паметен сезон, пожелавайки си нов знаменит требъл. "Искаме да спечелим всичко. Всичко е в наша полза: имаме страхотен колектив, през миналата година разочаровахме и сега сме още по-мобилизирани за успехи, за радост, за трофеи, които хората да празнуват с нас", сподели 30-годишният халф на каталунците в интервю за fifa.com.

"Знаем, че сме в клуб с високи изисквания. Тук има много мнения и се случват много неща. Единственото нещо, което трябва да правим ние, е да играем добре и да побеждаваме. Така хората ще могат малко да позабравят за всичко останало и да гледат какво става на терена", довери героят на Испания. "Очаквам и пожелавам Меси да остане в Барса още много дълго време, защото е в основата да се борим за всички купи. Това е единственото пожелание от мен към него", призна "осмицата" на Барселона.
 


Сходни връзки

ИНИЕСТА: ИСКАМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди