изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:16 EEST
НАЙ-ВЕЛИКАТА ШВЕДСКА РОК ГРУПА ЗАБИВА НА KAVARNA ROCK 2015    
КултураCandlemass и UFO са поредните групи на рок фестивала в Каварна

След Twisted Sister, които ще са един от хедлайнерите на Kavarna Rock 2015, станаха известни и две от групите, които също ще участват в най-големия рок фестивал в България. Това са англичаните от UFO и шведите от Candlemass, съобщава на сайта си морското кметство. "Отново ще се опитаме да имаме широка гама музиканти за всички вкусове и поне по 3 групи на ден. Радваме се, че Candlemass и UFO се включват в юбилея ни. И двете групи идват за първи път в България", споделят организаторите на Bulgarian Live Music.

UFO са английска хеви метъл и хард рок банда, създадена през 1969 година от певецът Фил Мог, китарисът Мик Болтън, басистът Пийт Уей, и барабанистът Анди Паркър. За бандата има повече истории, отколкото те са създавали песни. Всяка група, която е в музикалния бизнес в продължение на повече от 40 години, е длъжна да има трудни времена, но и смайващи успехи. Дори през седемдесетте години, бандата се отличава със своя неповторим стил. Световният успех идва през 1973-а година, когато към групата се включва Майкъл Шенкер от Скорпиънс, тогава едва на 18 години. През 1995-а с UFO започва да свири барабанистът на AC/DC Саймън Райт, който остава с бандата до 1999-а. В групата днес са Фил Мог, Анди Паркър, Пол Реймънд, пиано и китара, и Вини Мор, китара.

Candelmass е влиятелна шведска метъл група създадена през 1984-а година в Стокхолм от фронтмена, композитор и басист Лейф Едлинг и барабаниста Матз Екстрьом. След издаването на 5 студийни албума и турнета до началото на 1990 година, групата се разпада през 1994, но се събира отново след три години. Candlemass продават над 15 милиона албума в целия свят, от 2010-а година до сега. През януари 2013г., Candlemass е определена за най-великата шведска рок група за всички времена от най-голямото Скандинавско рок списание Sweden Rock Magazine, което е и музикалното списание с най-висок тираж в Швеция. Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.

100 лева - от 01.06.2015 до 21.06.2015 г. вкл. В месеца на фестивала 110 лева, след 22.06.2015 г. в седмицата на фестивала.  Те могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и в цялата страната, в Piccadilly, Office1Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На тъмно, Usit colors и др., както и онлайн на www.eventim.bg и ticketportal.bg. НДТ

 


Сходни връзки

НАЙ-ВЕЛИКАТА ШВЕДСКА РОК ГРУПА ЗАБИВА НА KAVARNA ROCK 2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди