изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:50 EEST
КРИСТИЯН ПЕТКОВ ЩЕ ПРОПУСНЕ КОНТРОЛАТА С ЛУДОГОРЕЦ    
СпортФутболистите на Добруджа ще проведат днес поредната си контролна среща от предсезонната подготовка. Избраниците на старши треньора Димчо Ненов ще премерят сили с шампиона на България Лудогорец. От изпълнителния директор на добричкия клуб Светослав Петров научихме, че мачът ще започне в 15.00 часа, като едва днес ще стане ясно на кой стадион ще се играе той.

Според предварителната информация при добро време двата тима ще се изправят един срещу друг на официалния стадион в Разград, а при неблагоприятни атмосферни условия ще се използва клубната база на “орлите”. Очаква се много от звездите на Лудогорец да излязат срещу добричлии, за да навлязат в игрови ритъм преди тежките пролетни битки, които им предстоят в първенството на “А” група и в турнира за Купата на България.

От Светослав Петров научихме, че нападателят Кристиян Петков със сигурност ще пропусне спаринга с шампионите, той като все още се възстановява след контузия. Старши треньорът Димчо Ненов няма да може да разчита и на защитника Георги Пейчев, който също лекува травма.   

Припомняме, че Добруджа вече изигра пет контроли. В последната от тях “жълто-зелените” завършиха наравно 1:1 във Варна с първодивизионния тим на Черно море. Преди това те загубиха от третодивизионния Несебър с 0:1, победиха Черноморец (Балчик) с 3:0, завършиха наравно 0:0 с лидера в Североизточната “В” група Дунав (Русе) и се наложиха над Локомотив (Мездра) с 3:1. Последната проверка на “жълто-зелените” ще бъде срещу Септември (Тервел) на 21 февруари.

 


Сходни връзки

КРИСТИЯН ПЕТКОВ ЩЕ ПРОПУСНЕ КОНТРОЛАТА С ЛУДОГОРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди