изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:00 EEST
БЕРЛУСКОНИ БЪРЗО ОТРЯЗА МИЛИАРДЕРА    
Спорт Семейство Берлускони, което чрез компанията си “Фининвест” контролира Милан, не обмисля вариант да бъде продаден клубът, съобщава агенция Ройтерс. По-рано някои италиански медии написаха, че е било подписано споразумение за продажбата на 30 процента от акциите на Милан на тайландския бизнесмен Би Тайчаубол за 300 милиона евро.

В същото споразумение се казвало, че сделката ще бъде завършена напълно в предстоящите три години, а точната сума на изповядването й е 1 милиард евро. В тази цифра не влиза строежът на новия стадион. Въпреки това тайландският бизнесмен след това сам съобщи, че надеждите му са да закупи 50 процента от акциите на клуба. Също така е ясно, че от Далечния Изток има и друг кандидат за купуването на Милан и това е собственикът на китайската инвестиционна група “Далиан Уанда” - Вън Цзянлин, който срещу 52 милиона долара стана притежател на 20 процента от акциите на Атлетико (Мадрид). "Фининвест” няма интерес да продава мажоритарния дял от акциите на Милан", се казва в официално изявление на компанията. "Не само господата от Тайланд, но и много други фирми са изявявали в последно време желание да откупят част от клуба, кои по-голяма, кои по-малка. Но и на тях е обяснено, че “Фининвест” категорично отхвърля такива предложения, нито пък е подписано някакво споразумение от подобен характер". Един от най-успешните италиански отбори изобщо е в трудна ситуация от доста време, а в момента заема 11-о място в Серия “А”. Последната титла е спечелена през 2011 година, но новините с отбора са свързани основно с финансовите проблеми в последните месеци и години.
 


Сходни връзки

БЕРЛУСКОНИ БЪРЗО ОТРЯЗА МИЛИАРДЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди