изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:49 EET
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФЛА ХВАЛИ ДОБРИЧ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО    
Спорт Град Добрич за четвърта поредна година прие националните шампионати по лека атлетика в зала. Шампионите за 2012, 2013, 2014 и 2015 година бяха излъчени в състезания за всички възрастови групи, а арена на атлетическите надпревари беше зала "Добротица", която е единственото съоръжение в България отговарящо на изискванията за провеждане на тези първенства.

През всичките тези години в града бяха организирани и тренировъчни лагери на националните отбори, а хиляди атлети от всички възрасти се състезаваха на националните шампионати и международния турнир "Академик". Президентът на Българска федерация лека атлетика Добромир Карамаринов направи официално изявление след завършване на националните шампионати в зала за 2015 година:
Използвам случая след завършване на зимния сезон в България да благодаря на домакините от Община град Добрич, общинското предприяие "Спортни имоти" и лично кмета на града - г-жа Детелина Николова, които вложиха много енергия желание и направиха, всичко за да предоставят най-доброто според възможностите, които предлага лекоатлетическата зала "Добротица" в град Добрич. Това спомогна в последните дни в Добрич да бъдат постигнати резултати от световна величина.


 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФЛА ХВАЛИ ДОБРИЧ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди