изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:52 EEST
РУМЪНСКИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА, ОСЪДЕН ВЧЕРА ЗА КОРУПЦИЯ, ВЕЧЕ Е В ЗАТВОРА    
Спорт Румънският министър на младежта и спорта в периода 2008 - 2009 година Моника Якоб Ридзи, която в понеделник беше осъдена на пет години затвор за корупция, се е предала на полицията в Клуж и е отведена в затвора Герла, намиращ се в района, съобщават местните медии.

Осъдената 37-годишна Моника Якоб Ридзи, която в момента е депутат в румънския парламент, през декември 2008 година стана министър на младежта и спорта, а преди това беше евродепутат, припомня вестник "Ромъния либера". През 2009 година тя беше задължена да подаде оставка като министър заради започналото разследване срещу нея. След пет години процес, Ридзи бе осъдена заради злоупотреби със служебно положение, нанесли щети от около 600 000 евро. "Моите деца имат нужда от майка, у дома", каза Ридзи, пледирайки, че е невинна. Ридзи е майка на две деца - на една и четири години. Бившата министърка на спорта представи и медицински документи, които по думите й показвали в какво тежко здравословно състояние се намира. "Само Господ знае колко още ще живея, но го моля тези дни да бъда близо до децата си, у дома", написа Ридзи в блога си.
 


Сходни връзки

РУМЪНСКИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА, ОСЪДЕН ВЧЕРА ЗА КОРУПЦИЯ, ВЕЧЕ Е В ЗАТВОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди