изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:44 EEST
ХРАМ "СВ. ТРОИЦА" ЩЕ ОБУЧАВА БЕДНИ ДЕЦА И СИРАЦИ НА ЗАНАЯТИ; ДОБРИЧКИ ЛОВЦИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНА ХАЙКА ЗА ХИЩНИЦИ    
НовиниИмаме идея към Неделното училище към храм "Св. Троица" да бъде разкрита работилница, в която да бъдат обучавани деца в неравностойно положение, сподели архиерейският наместник иконом Стоян Иванов.

Той разкри, че сред децата, посещаващи неделното училище - малчугани от социално слаби семейства, както и от домове в града, имало много талантливи, които умеят да рисуват, да пеят. В момента децата от неделното училище изработват мартенички. 

**************

Със заповед на земеделския министър на 19 февруари ще се проведе национална хайка за хищници, съобщават от пресцентъра на ведомството. Зам.-директорът на добричкото лесничейство инж. Ренета Назърова заяви, че всеки ловец, който отстреля вълк ще получи 100 лева, а за отстрелян чакал - 25 лева. Тя добави още, че в региона има голяма популация на чакали и ловци от 36-те ловни дружинки ще се включат в лова на хищници.

НДТ - 18 февруари 2005 г.

 


Сходни връзки

ХРАМ "СВ. ТРОИЦА" ЩЕ ОБУЧАВА БЕДНИ ДЕЦА И СИРАЦИ НА ЗАНАЯТИ; ДОБРИЧКИ ЛОВЦИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНА ХАЙКА ЗА ХИЩНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди