изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:57 EET
Секс в колата? Вижте цели седем начина как да го направите    
Любопитно Секс в колата? Вижте цели седем начина как да го направите


1.  Избягвай шофьорската седалка

Никой не иска кормилото да му се впива в гърба, така че по-добре се разположете на съседната или задната седалка. Ако предпочитате седалката до шофьора, я издърпайте назад и свалете облегалката. Ако пък предпочитате задната – свалете предните облегалки напред, за да имате повече място.

2.  Възседни го

В повечето случаи, ако ти си отгоре, е по-удобно. Но внимавай с дръжката на вратата.

3.  Бъдете гъвкави

Ако сте на достатъчно усамотено място, можете да подгреете в колата и да правите секс извън нея. Например на предния капак. Легни назад и качи краката си на раменете му, или се обърни, сложи ръце на капака и го остави да проникне изотзад.

4.  Безопасността е важна

Бъдете внимателни. Ако не ви е удобно, се преместете другаде. Освен това, не забравяйте, че ако ви хване полицията, може да си имате неприятности и страшно много неудобство.

5. Размерът има значение

Колкото е по-голяма колата, толкова е по-лесно. Ако сте в малка кола, най-добре го направете на предната седалка. Средно голямата кола позволява да ползвате и задната. Ако пък сте в кабриолет, внимавайте къде паркирате, за да не направите публично шоу.

6.  Махнете само важните неща

Истината е, че има само две причини да правите секс в кола – нямате търпение да се приберете, или наистина няма другаде къде да го направите. При всички случаи, нито имате много място, нито кой знае колко време, така че може да бъде класифицирано като „едно бързо“. Все пак сте в колата, а не в леглото, така че не е нужно да си махате всичките дрехи. Ако ви хванат, най-добре да ви хванат само без гащи, а и освен това, намирането на всичките дрехи след това в тъмното не е лесна работа.

7. Етикет

Гледайте колата да е чиста. Никой не иска да го ръбят празни пластмасови шишета.

Вземете си кърпички, за да изчистите петната. Ако пък седалките са кожени, си постелете кърпа или одеяло, защото триенето на кожа в кожа е твърде неприятно.

източник: Пик

http://novini.cc

 


Сходни връзки

Секс в колата? Вижте цели седем начина как да го направите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди