изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:54 EET
Три трупа след адското меле на магистрала "Тракия"!    
Новини Трима души са загинали, а други двама са в критично състояние при катастрофата в пловдивския участък на автомагистрала „Тракия”, която стана късно снощи, съобщиха от регионалната дирекция на МВР – Пловдив. Пътният инцидент е станал около 21.50 часа.

В района на 151-ви км (до село Белозем) в лентата от Бургас към София лек автомобил „Мерцедес” теглил лек автомобил „Фолксваген” насрещно на движението. И двете коли са били блъснати от пътуващ към столицата лек автомобил БМВ. В резултат на удара трите коли са били смачкани до неузнаваемост, което наложило намесата на спасителни екипи от пожарната.

С БМВ-то се придвижвали четирима жители на Чирпан: 55-годишният водач и жена на същата възраст са загинали на място, а спътниците им на 24 и 27 години са с опасност за живота.

На път за болницата е издъхнал 23-годишен младеж от хасковското село Синапово, който управлявал „Мерцедес”-а. За наблюдение са приети трима жители на село Шишманци – 18-годишен, който пътувал в „Мерцедес”-а, 21-годишният шофьор на „Фолксваген"-а и 27-годишен, който пътувал с него. Работата по случая продължават служители от сектор „Пътна полиция” – Пловдив. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Три трупа след адското меле на магистрала "Тракия"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди