изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:17 EET
АЛБЕНА ОЧАКВА С МНОГО ИЗНЕНАДИ ГОСТИ ЗА ВЕЛИКДЕН    
ТуризъмИ тази година ваканционното селище Албена предлага атрактивни оферти за желаещите да посрещнат големия християнски празник Великден край морето. Офертата е за хотелите Фламинго Гранд, Примасол Ралица Супериор и Сенди Бийч и е валидна за периода 10-14 април.
Албена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбена - Ганвие Бийч Клуб
Снимка: Йоанна ДуковаАлбна / AlbenaАлбна / Albena Хотел "Фламинго"

Ще бъде осигурено специално Великденско меню,  жива музика в ресторантите по време на обяд и вечеря на Възкресение Христово. Предвидени са още анимационна програма, състезания и игри за деца и възрастни. На Велика събота ще се организират боядисване на яйца, изработване на великденска украса и тематични игри за децата около басейна. Навръх Великден малки и големи ще могат да се включат в състезание за най-красиво великденско яйце, битки с яйца, търсене на скрити великденски яйца, Еаster Egg Roll /състезание с яйца и дървени лъжици.

Офертата включва още посещение от Великденският заек по време на обяда и вечерята на 12 април, DJ парти в Нощен бар Фламинго Гранд на 12 април.

Гостите на Албена за празника ще могат да се включат в турнир по голф на плажа, както и в различни екскурзии, СПА програми, мини голф, тенис на корт и в зала, баскетбол, волейбол /на закрито/, футбол, скуош, езда, билярд и др.
Всички резервации за Калиакра и Фламинго Гранд, направени до 28 февруари могат да ползват 10% отстъпка, а резервациите за Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Акваклуб, Лагуна Бийч и Сенди Бийч – 15 % отстъпка при определени условия. НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОЧАКВА С МНОГО ИЗНЕНАДИ ГОСТИ ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди