изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:34 EEST
Емо Чолаков с отчаян призив: Поне веднъж покажете, че имаме държава!    
НовиниСиноптикът Емо Чолаков отправи сериозен призив към управляващите. Неговата прогноза за времето за следващата седмица беше доста тежка – проливни безмилостни дъждове, които отново могат да предизвикат бедствия. „И като имаме предвид хубавата ни инфраструктура... не ми се мисли“, заяви иначе позитивният синоптик в прогнозата на bTV.

Той обясни как през следващата седмица ще има сериозни валежи. Най-тежко ще е положението от сряда до петък. „Не се спря. Няма милост“, заяви Чолаков.

„Поне веднъж, моля ви, покажете че имаме държава“, призова той управляващите. Според него, ако не се вземат мерки, могат да се повторят трагедиите от миналата година.

Както БЛИЦ съобщи, преди наводнението в Аспарухово Чолаков отново предупреди за бедствената ситуация. Тогава той предвеща, че небето „ще се продъни“ и положението ще стане сериозно. След бедствието той се появи в няколко интервюта, гневен на факта, че никой не е взел под внимание прогнозите.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Емо Чолаков с отчаян призив: Поне веднъж покажете, че имаме държава! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди