изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:46 EEST
Селена Гомес откровеничи на гола фотосесия /18+/    
Любопитно Младата певица и актриса Селена Гомес направи еротична фотосесия за последния брой на сп. V Magazine, на което даде и интервю.

За нашумялата си връзката си със скандалния й колега Джъстин Бийбър 22-годишната звезда сподели: "Това бе наистина странно, но заедно с това е напълно невероятно. И след милион години няма да се откажа от това, което е било. Вие живеете и се учите да живеете, разбирате ли? "

За следващата си голяма любов тя казва: "Мисля, че той ще бъде съвсем друг...макар че това определено няма да е скоро. Това е въпрос на узряване. Колкото по-голяма ставам, толкова съм по-предпазлива към определени неща".

За депресията си: "Имаше няколко месеца, когато се чувствах малко потисната, когато гледах да не излизам от дома. Мисля, че сама превъртвах. Макар че далеч по-лесно би било да си кажеш: "А защо да не отидеш до бакалията и да си купиш нещо?" Но не исках да ме снимат". bgnes.com
SelenaGomez Младата певица и актриса Селена Гомес направи еротична фотосесия за последния брой на сп. V Magazine, на което даде и интервю. SelenaGomez Младата певица и актриса Селена Гомес направи еротична фотосесия за последния брой на сп. V Magazine, на което даде и интервю. SelenaGomez Младата певица и актриса Селена Гомес направи еротична фотосесия за последния брой на сп. V Magazine, на което даде и интервю.

Селена Гомес – мокра и секси в новия си клип /ВИДЕО/
Хакерите „разсъблякоха“ и пищната Кели Брук (18+)
"Оригиналния пич“ пуснал голите холивудски знаменитости в мрежата
Орландо Блум и Джъстин Бийбър се сбиха за Миранда Кер
Най-сексапилните жени на 2013-а
Най-сексапилните звезди под 160 см
 


Сходни връзки

Селена Гомес откровеничи на гола фотосесия /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди