изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:24 EEST
НСА ИЗХВЪРЛИ ДОБРУДЖА ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортМъжкият хандбален тим на Добруджа отпадна от турнира за Купата на България. В четвъртфинален мач добричлии отстъпиха като гост на НСА (София) с 38-31 гола (18-12 на почивката).

След срещата треньорът на "жълто-зелените" Георги Андреев заяви, че след негативния резултат състезателите на тима ще насочат своите усилия за по-добро представяне в "А" група. Загубата той отдаде на липса на концентрация във важния мач и редица индивидуални грешки.

В началото на срещата НСА успя да дръпне с 5-2, след като направиха няколко контра-атаки. Играчите на Добруджа се взеха в ръце и успяха да стопят аванса до един гол за 11-10. Джошкун Якубов от състава на добричлии успя да си изкара на два пъти гонения за по две минути, което означаваше, че до края на двубоя ще трябва да внимава , за да не бъде изгонен с червен картон.Софиянци успяха да реализират четири без ответни попадения и успяха да си върнат аванса малко преди почивката.На полувремето таблото в пълната зала в НСА показваше 18-12 в полза на студентите.

Втората част започна отново равностойно, но Добруджа така и не намери верният ритъм и не съумя да стопи разликата. В даден момент от срещата разликата беше дванадесет гола в полза на домакините при 35-23. След леко отпускане в края на срещата в крайна сметка Добруджа успя да стопи големия аванс, но момчетата на Георги Андреев нямаха време за нещо повече.Така в крайна сметка НСА ще участва във финалната четворка за Купа България , която ще се проведе следващия месец в Габрово, и за свой противник най-вероятно ще имат Фрегата(Бургас). За софиянци с най-много попадения се отчете левият гард на софиянци Иван Йовчев,който прониза мрежата на противника цели петнайсет пъти.Седем гола добави лявото крило Ивелин Иванов.Един от най-добрите играчи за НСА Николай Нейчев реализира едва две попадения като през почти целият мач бе пазен лично от играч на Добруджа. За добричлии Джошкун Якубов наниза осем попадения, седем добави Красимир Коев и с пет се записа Светослав Недев.

 


Сходни връзки

НСА ИЗХВЪРЛИ ДОБРУДЖА ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди