изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:38 EET
Самоубилият се Цветомир сменял гаджетата като носни кърпички    
НовиниМиналото лято около него се завъртя русокоса красавица, разказват съседи

Целият квартал в Пловдив се „тресе” след самоубийството на Цветан Никитов. Винаги усмихнат, водеше вкъщи различни момичета. Миналото лято обаче край него се завъртя русокоса красавица, с която излизаше от доста време, беше полудял по нея, споделят комшиите.Беше много интелигентто и отзивчиво момче. Демонстрираше стандарт, караше „Форд Мустанг”, откъдето му е и прякорът. Но напоследък се движил с „Мерцедес SL”, съобщава "Марица".

Момчето се надяна на клоните, после нещо изтрещя на земята, разказаха съседите. Тази сутрин охраната на училището режела дървото, за да махне следите от фаталния скок на Цецо. Родителите му живеят в Марково, а той - в апартамента на ул. „Петко Д. Петков” 51, над фризьорския салон.

Таксиметровите шофьори наблизо са викани за свидетели и се качили в апратамента за поемни лица.
Родителите държат склад за месо и колбаси на „Брезовско шосе”, демонстрирали висок стандарт. Техни бизнес партньори споделят, че са винаги точни и коректни в работата.

Фамилия Никитови има доста сериозна визитка в бизнеса, показва справка в системата за фирмено разузнаване ДАКСИ. Бащата на Цветан – Стефан Никитов участва в управлението на 4 фирми, има дялове в 5 дружества. Държи половината от НГ АГРО ИНВЕСТ ООД и НИГА ИНВЕСТ ООД, където е съдружник с Любомир Гашаров. Бащата Стефан е собственик и на С-НИКИТОВ ЕООД. Като предмет на дейстост на дружествата са посочени производство на пелети, търговия с храни, с автомобили, хотелиерство, земеделие и куп още незабранени от закона дейности.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Самоубилият се Цветомир сменял гаджетата като носни кърпички | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди