изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:19 EET
ДОБРИЧЛИЯ БЕ ИЗБРАН ЗА НАЙ-ДОБЪР МЕНИДЖЪР НА ХОТЕЛ НА БАЛКАНИТЕ    
Новини35-годишният добричлия Ясен Щерев бе отличен с престижната награда "The Best hotel manager on the Balkans 2014" на престижните международни награди връчвани от Балканския алианс на хотелиерските асоциации BAHA.


Връчването на наградите се проведе по време на най-голямата на балканския полуостров международната туристическа борса IFT, в която участват 1100 изложители, от които 290 чуждестранни от 53 страни. Форумът се посещава от над 62 000 души. Той се проведе от 19 до 22 февруари в Белград.
Балканският алианс на хотелиерските асоциация отпразнува своя 10-годишен юбилей и по този повод, по време на пищна церемония-гала вечер в ресторант Амфора, награди най-добрите хотели ресторанти и дейци в туризма за 2014. На събитието са присъствали доайени в туризма, политици и светски личности.
Това са едни най-престижните награди в сферата на туризма и изключително малко хора са удостоени с такава награда.
Ясен Щерев е отличен като най-добър хотел мениджър на Балканите за 2014 г. Той е с дългогодишен опит в областта на хотелиерството и в момента е главен мениджър на Хавана **** Хотел Казино & СПА - Златни пясъци, Парадайс Грйин Парк**** Хотел и Апартаменти Златни пясъци както и на хотел Банско СПА § Холидейс, Банско. НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ БЕ ИЗБРАН ЗА НАЙ-ДОБЪР МЕНИДЖЪР НА ХОТЕЛ НА БАЛКАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди