изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:07 EEST
СОУ „Д. ТАЛЕВ" ПОДКРЕПИ БОРБАТА СРЕЩУ ТОРМОЗА В УЧИЛИЩЕ    
ОбразованиеЗа поредна година ученици и учители от СОУ ”Димитър Талев” се включиха в отбелязването на Международния ден на розовата фланелка.


Учениците от първи до четвърти клас създадоха пътека на приятелството, за да подкрепят борбата с тормоза в училищата. На своя искрен език най-малките участници споделиха своите мисли за приятелството и добротата. А класните ръководители на началните класове представиха пред учениците презентация за историята на Деня на розовата фланелка и значението на толерантността и приятелството.
Учениците от прогимназиален етап облякоха розови фланелки, за да символизират своята позиция за неприемане на тормоза в училище. Шестокласниците пуснаха в небето десетки розови балони, към които бяха прикрепили своите послания за един по-добър и по-красив свят. Гимназистите изработиха стикери, на които написаха афоризми за приятелството и толерантността към различните.
Примерът на двамата ученици Дейвид Шепърт и Травис Прайс и днес, осем години по-късно, провокира отново талевци по различни начини да кажат своето „Не” на тормоза в училище. НДТ
 


Сходни връзки

СОУ „Д. ТАЛЕВ" ПОДКРЕПИ БОРБАТА СРЕЩУ ТОРМОЗА В УЧИЛИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди