изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:48 EEST
“ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ” РАЗБИХА ЦСКА ПРЕД 6000 “АРМЕЙЦИ”    
СпортЦСКА започна пролетния дял на “А” група по възможно най-неприятния начин. „Червените” загубиха от Локомотив (София) с 0:2 като гости. Освен това те трябваше да завършат мача с 9 души след директен червен картон на Луис Соарес през първото полувреме и два жълти за Апостол Попов през второто. Головете за „железничарите” реализираха Преслав Йорданов и Владислав Романов.

Отборът на „червените” бе като домакин в тази среща. Огромен брой техни привърженици – над 6000, дойдоха на стадиона, като дори се наложи на домакините да отворят част от Сектор “В”, за да може запалянковците да се поберат. Те бяха в центъра на вниманието през второто полувреме, когато се опитаха да счупят част от загражданията в сектора си, като реакцията им бе породена от серия отсъждания на рефера.

С тази загуба, която е втора от началото на сезона, разликата между първия и втория в класирането между ЦСКА и Лудогорец остана три точки, след като „орлите” претърпяха поражение в Ловеч с 0:1. Локо (Сф) пък се завърна на третото място.

Още в първата минута „железничарите” стигнаха до интересно положение в наказателното поле на ЦСКА. Ливраменто шутира след светкавична атака, но топката се отби в ръката на Марин Оршулич. Бранителят бе на около метър от удара, а ръката му долепена към тялото. Най-сериозното положение за цялото първо полувреме стана именно пред вратата на ЦСКА. Генов намери Том в наказателното поле, бразилецът шутира премерено, но топката премина покрай дясната греда. Пет минути преди почивката напрежението взе връх и на съдията Кабаков се наложи да бърка в джобовете си за картони и с двата цвята. С директен червен картон бе изгонен Луис Соарес, който удари силно без топка Йордан Тодоров. Всички от отбора на „червените” наобиколиха съдията и му потърсиха обяснение, но това доведе до картон с жълт цвят на Кукоч. След последния съдийски сигнал страстите продължиха и официални предупреждения получиха и вратарят Дивиш и Александър Бранеков, които се сдърпаха на път към съблекалните.

Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров влезе в игра след почивката на мястото на Ливраменто, което се оказа добър ход от страна на наставника Димитър Васев. В 53-ата минута Бадема отправи майсторско центриране в наказателното поле, след като изпревари Стивън Сънди, към Преслав Йорданов, нападателят засече с глава и не остави никакви шансове на Якуб Дивиш. Стойчо Младенов реши да рискува въпреки численото преимущество за противника и в игра пусна Неманя Милисавлевич, а малко по-късно и нападателя Стефан Николич. Гостите от „Борисовата градина” се посъбудиха през втората част и погледнаха по-смело към вратата, пазена от Митрев, но така и не успяха да намерят верния път към нея. Всичко за ЦСКА приключи в 79-ата минута. Тогава Апостол Попов получи втори жълт картон и остави своя отбор с девет човека. Защитникът изпусна Романов и го дръпна за фланелката, след което съдията Кабаков моментално му показа пътя към съблекалните. Минута след това се стигна и до втори гол във вратата на Дивиш. Владислав Романов завърши добра атака на домакините и сам пред опразнената врата не сбърка, с което окончателно сложи точка на този нервен двубой.

 


Сходни връзки

“ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ” РАЗБИХА ЦСКА ПРЕД 6000 “АРМЕЙЦИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди