изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:50 EEST
ЛЕЧКОВ: НАКАЗАНИЕТО НА МОЦИ Е МАЛКО    
СпортНаказанието на Козмин Моци, наложено от Дисциплинарната комисия, е малко, категоричен е вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков. Както е известно, румънският защитник на Лудогорец бе глобен с 3400 лева и лишен от състезателни права за една среща, след като си изкара червен картон при загубата с 0:1 от Литекс този уикенд, а при напускането на терена показа неприлични жестове към публиката.

„За мен това наказание е малко. Моци си позволи много неща както към съдията, така и към публиката“, коментира пред TV7 Лечков.

Бившият кмет на Сливен взе отношение и по темата с разпределението на средствата от телевизионните права и претенциите на Левски и ЦСКА да получат най-голям процент. „Левски и ЦСКА имат своето основание да претендират за по-голям дял, но с оглед на ситуацията не виждам как ще стане. Към момента това е най-доброто разпределение. Не смятам, че ще се стигне до бойкот. Просто реалността у нас е такава. Трудно е навсякъде. Не можем да се сравняваме с някои от най-развитите страни, където става въпрос за милиарди от телевизионни права“, допълни още героят от САЩ’94.

 


Сходни връзки

ЛЕЧКОВ: НАКАЗАНИЕТО НА МОЦИ Е МАЛКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди