изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:04 EET
ЛУДОГОРЕЦ НАЛОЖИ ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ НА ДВЕ ОТ ЗВЕЗДИТЕ СИ    
СпортЛудогорец наложи сурови наказания на Козмин Моци и Фабио Ешпиньо за държанието им по време на мача с Литекс в Ловеч. Румънецът е глобен с 10 000 евро, а португалският халф - с 5 000 евро.

Ето всички решения на ръководството на клуба:

На заседание на УС на ПФК Лудогорец, проведено ден след загубата от Литекс, беше изслушано становището на спортно-техническото ръководство на отбора по повод неубедителните игри на отбора и бяха анализирани причините, довели до тях.

След като изслуша анализа на старши треньора Георги Дерменджиев и мерките, които той предлага за справяне със ситуацията, УС на клуба потвърди доверието си в него и в щаба му.

По повод действията на играчи на ПФК Лудогорец, които уронват престижа на клуба, се взеха следните решения:

- Налага се глоба в размер на 10 000 евро на защитника Козмин Моци. Състезателят получава и последно предупреждение за отстраняване от отбора.

- Налага се глоба в размер на 5000 евро на Фабио Ешпиньо. Състезателят получава последно предупреждение за отстраняване от отбора.

- Всички играчи на ПФК Лудогорец, получили жълти картони за оспорване на съдийско решение, ще бъдат глобени сурово според вътрешния правилник.

 


Сходни връзки

ЛУДОГОРЕЦ НАЛОЖИ ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ НА ДВЕ ОТ ЗВЕЗДИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди