изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:54 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 28 февруари, около 20:43 часа в с. Крушари, общ. Крушари е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,30 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУ МВР Добрич е задържан Г.К. (50 г.) от с. Крушари. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 март е получено съобщение за мъж в безпомощно състояние във фургон в района на ул. „Триадица” в град Добрич. В хода на работа е установено, че вследствие на побой, довел до тежка гръдна травма е починал 43 - годишен мъж от град Добрич. След незабавно проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено, че извършителите на деянието са И.И. (24 г.) и Ж.Ж. (43 г.) и двамата от град Добрич. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 2 март, около 01:20 часа е получено съобщение за извършваща се кражба от частен имот на територията на град Каварна. Изпратените екипи на място установяват и задържат криминално проявения Е.А. (37 г.) от град Каварна.  По случая е образувано незабавно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 2 март, около 22:05 часа е получено съобщение за извършена измама в с. Кладенци, общ. Тервел. Установено е, че около 20:00 часа на домашния телефон на 78 – годишна жена от с. Кладенци е позвънил непознат мъж. Чрез въвеждане в заблуждение, мъжът заявява на възрастната жена, че синът й е предизвикал ПТП с пострадал пешеходец и за да бъде освободен от ареста е необходимо да бъде заплатена сума пари. Малко по-късно жената предава сумата от 720 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.


На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара без материални загуби и два пожара с нанесени материални щети.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди