изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:21 EET
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) РАЗГРОМИ ШУМЕН С 5:0    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) разби с 5:0 Шумен-1929 в двубой от 16-ия кръг на Североизточната "В" футболна група. Около 400 зрители гледаха срещата, проведена на напълно обновения стадион на домакините от Белия град.

През първата част попадение не падна, като домакините се отличиха с куп пропуски, а един удар срещна и гредата.

Привлеченият от Добруджа Ивайло Лазаров откри резултата в началото на втората част, а Беадир Беадиров удвои преднината на домакините. Пламен Иванов направи резултата класически, а Мустафа Мустафа покачи на 4:0. Крайния резултат оформи Мирослав Начев в последните секунди на двубоя. "Надявам се след всеки мач публиката на стадиона да се увеличава, а ние да играем все по-добре. Новият ни стадион е прекрасен и се надявам повече градове в България да имат кмет като нашия, който е главният "виновник" да играем на тази прекрасна база", заяви след мача треньорът на Черноморец Георги Иванов-Геша.

След този успех Черноморец (Балчик) има вече 34 точки в актива си и се доближи на две точки от втората позиция, заемана от състава на Калиакра (Каварна). Шумен-1929 остана на десето място с 21 точки.

В следващия кръг балчиклии ще пътуват до Две Могили за среща с местния тим, докато Шумен-1929 ще приеме Ботев (Нови пазар).

 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) РАЗГРОМИ ШУМЕН С 5:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди