изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:58 EEST
Фиорентина тресна Ювентус за първата му загуба от 23 мача    
СпортШампионът Ювентус изненадващо загуби у дома от Фиорентина с 1:2 в първи мач от 1/2-финалните им сблъсъци в турнира за Купата на Италия. Това е първо поражение за „бианконерите” в редовното време от 23 мача във всички турнири – 15 победи и 8 равенства. Сред тези сблъсъци и загубения финал за Суперкупата на Италия в края на декември, когато обаче Наполи пречупи Ювентус в Доха (Катар) с 6:5 след дузпи (1:1 в редовното време и 2:2 след продължения).

Представящият се великолепно от пристигането си във Флоренция египетски национал Мохамед Салах, взет под наем от Челси през зимния трансферен прозорец, даде преднина на Фиорентина още в 11-ата минута за 0:1. Домакините обаче успяха да възстановят равенството в 24-ата минута, когато Пепе асистира на Фернандо Йоренте, който бе точен за 1:1. До края на първата част резултатът остана непроменен.

След почивката в 56-ата минута отново Мохамед Салах се оказа в прегръдките на своите съотборници, след като се разписа за 1:2. Това бе шести гол за египтянина в последните му 6 мача с екипа на Фиорентина.

„Бианконерите” се опитаха да стигнат до ново равенство, но до края на мача така и не успяха отново да преодолеят вратаря Нето.

Реваншът на „Артемио Франки” във Флоренция е на 7 април.

Ювентус - Фиорентина 1:2
0:1 Мохамед Салах (11), 1:1 Фернандо Йоренте (24), 1:2 Мохамед Салах (56)
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Фиорентина тресна Ювентус за първата му загуба от 23 мача | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди