изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:15 EET
Тенис камповете в Албена стартират на 6 април    
Спорт Официалният тенис курорт на България за 2015 г. – Албена, ще открие своя тенис сезон в началото на април. Заниманията ще се провеждат на кортовете на тенис център “Калиопа” под ръководството на квалифицираните треньори от немската Драйзам тенис академия (Фрайбург), собственост на българските специалисти Илия Атанасов и Даниела Стоянова. Тренировките ще започнат на 6 април, като първият курс ще продължи до 12-и.

Едноседмичният камп е за деца до 8 и 10- годишна възраст и включва 4 часа дневно тенис и кондиционна тренировка, както и участие в турнир. Групите ще бъдат от 4 деца, разпределени според спортно-техническите умения и опит. На всеки участник ще бъде направен анализ на представянето.

3.06.2013: На перлените плажове в Албена се проведе ежегодният турнир по плажен тенис за наградите на VISION. Тенис от супер класа в Албена Тенис от супер класа в Албена Националите по плажен тенис Виден Нацев и Георги Николов организираха Седмица на плажния тенис в Перлата на родното ни Черноморие - Албена

Тази година камповете в Албена ще бъдат шест, съобщава Руслан Йорданов – ръководител на спортния отдел във ваканционното селище. Тенис календара включва международни турнири за деца, турнири за ветерани, държавни първенство по тенис за състезатели до 12, 14, 16 и 18 години, международен турнир от календара на ITF  и турнир по плажен тенис. Любителите на тениса имат възможност да получат повече информация чрез сайта Albena.bg или страницата Tennis in Albena във фейсбук.
 


Сходни връзки

Тенис камповете в Албена стартират на 6 април | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди