изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:20 EEST
Актуална пътна обстановка към 15.00 часа    
НовиниСофия. Републиканските пътища са проходими при зимни условия, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Състояние на автомагистралите:

Всички Автомагистрали са отворени за движение на МПС.

Състояние на проходите:

- „Предела” – отворен за лекотоварни МПС, затворен за движение на товарни МПС;
- „Котленски” – забранено е движението на МПС над 10 т;
- „Пампорово” – забранено е движението на тежкотоварни МПС, леките МПС задължително да се движат с вериги;
- „Печинско” – забранено е движението на тежкотоварни МПС, леките МПС задължително да се движат с вериги;
- „Рожен” – забранено е движението на тежкотоварни МПС, леките МПС задължително да се движат с вериги;
- „Превала – забранено е движението на тежкотоварни МПС, леките МПС задължително да се движат с вериги;

Ограничения в движението на МПС по първокласната пътна мрежа:

- път I-1 /Е79/ Граница Румъния-Видин-Монтана-Враца-София-Благоевград-Кулата-граница Гърция: област Враца: Временно е затруднено движението на МПС по път І-1 Враца-Ботевград в района на град Мездра /при моста на река Искър/ поради тежко ПТП. Движението се извършва в едната лента с пропускателен режим и се регулира от органите на МВР.
- път І-6 Граница Македония-Гърляно-Кюстендил-Перник-София-Пирдоп-Карлово -Сливен-Карнобат-Бургас: област Кюстендил: от Кюстендил до с. Гюешево - товарните МПС да се движат задължително без ремаркета и полуремаркета.

Ограничения в движението на МПС по пътищата II и III клас:

ОПУ-Благоевград:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път II-84 Юндола-Якоруда – временно е забранено движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета; път ІІІ-198 Гоце Делчев-Кулата в района на проход „Папаз Чеир“ („Попови Ливади“) – затворен за тежкотоварни МПС, леките МПС да се движат задължително с вериги.
ОПУ-Бургас:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІІ-992 Веселие-Ясна поляна – затворен, поради преливане на временния мост на река Ропотамо.
Обходни маршрути: Бургас-Ново Паничарево-Ясна поляна и Созопол-Приморско-Ясна поляна.
ОПУ-Видин:
Временно въведени забрани за движение на МПС: Въвежда се ограничение по път III-102 Бело-Извоз, път III-1102 Кладоруп-Салаш, път III -1402 Вещица-Белоградчик, забранено за тежкотоварни МПС над 10т, леките МПС задължително с вериги.
ОПУ-Кюстендил:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път III-6202 Голослав-хижа Осогово – затворен за движение на МПС, поради снегопочистване.
ОПУ-Кърджали:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Всички пътища от третокласната пътна мрежа в Област Кърджали се затварят за движение на МПС в периода от 19.00 ч. на 07.03.2015 г. до 07.00 ч. на 08.03.2015 г.
Път III-865 Ардино-Кърджали, Път I-5 Кърджали-Маказа, път III-507 Кърджали-Фотиново-Чифлик, път III-5071 Чифлик-Черноочане, път III-5072 Чифлик-Кокиче, път III-5009 Конуш-Черноочене - въведено е ограничение за движение на МПС с ремаркета и полуремаркета, като всички МПС трябва да се движат задължително с вериги на територията на цялата област Къджали, път II-58 Кърджали-Черноочене-Паничково-Асеновград – затворен за движение на МПС поради снегопочистване и силни снегонавявания; път ІІІ-591 Крумовград-Студен Кладенец-Голям Извор-Стамболово – затворен за движение на МПС, заради паднали дървета.
ОПУ-Пазарджик:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІ-37 Батак-Доспат – всички МПС да се движат задължително с вериги, забранено е движението на товарни МПС над 3.5 т.; път III-842 Белово-Юндола – затворен за движение на МПС, поради почистване на паднали дървета; път III-843 Велинград-Сърница и път II-84 Велинград-Юндола-Якуруда – товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета.
ОПУ-Пловдив:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път II-86 Асеновград-с. Хвойна - затворен за движение за тежкотоварни МПС над 10 т; път II-86 с. Хвойна-Чепеларе - затворен за движение за тежкотоварни МПС, леките МПС да се движат задължително с вериги; път II-58 Асеновград-Долнослав-Новаково-граница Област Кърджали – затворен за движение на тежкотоварни МПС поради снегопочистване и силни снегонавявания; път II-58 Асеновград-Долнослав-Новаково – отворен за движение на леки автомобили.
ОПУ-Смолян:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Всички пътища от третокласната пътна мрежа в Област Смолян се затварят за движение на МПС в периода от 19.00 ч. на 07.03.2015 г. до 07.00 ч. на 08.03.2015 г.
Областният управител на Област Смолян е обявил бедствено положение на територията на цялата Област! път ІІ-37 Батак-Доспат и път III-197 Гоце Делчев-Доспат-Борино – товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета; път III-866 Девин-Кричим – забранено е движението на МПС над 3,5 т; Леките автомобили да се движат задължително с вериги, а товарните МПС да не се движат в цялата област, поради обилен снеговалеж.
ОПУ-София:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път II-62 Самоков-Дупница, път III-822 Самоков-Ихтиман – забранени за движение на товарните МПС над 10 т, като движението на леки автомобили да се осъществява задължително с вериги.
ОПУ-Хасково:
Временно въведени забрани за движение на МПС: път I-5 Хасково-Кърджали - затворен за движение на тежкотоварни МПС, път II-59 Ивайловград-Кърджали - затворен заради снегонавявания; път II-59 Крумовград-Ивайловград – затворен за снегопочистване, път II-76 Харманли-Тополовград – движението на леките МПС задължително със с вериги, затворен за тежкотоварни МПС; път III-503 Средец-Симеоновград – затворен за движение на тежкотоварни МПС. Обход през път І-5 Средец-Димитровград.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Актуална пътна обстановка към 15.00 часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди