изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:09 EEST
Цецо Мустанга е полетял от терасата след коктейл от кокаин и амфетамини    
Новини Цветомир Никитов-Цецо Мустанга се е самоубил, след като е употребил коктейл от кокаин и амфетамини. Те, съчетани с алкохола, погълнат от 24-годишния пловдивчанин, са се оказали фатални – провокирали са проблясващата отвреме навреме в съзнанието му идея да сложи край на живота си, научи ексклузивно репортер на „ШОУ” от разследващи драмата с милионерския наследник от Пловдив.

Смъртоносната комбинация от дрога и алкохол е била установена при аутопсията на красавеца, по който въздишали всички момичета в Пловдив. Не е вярно, че Цветомир не е искал да се самоубива и е полетял случайно от терасата на петия етаж. Също така не кореспондира с истината, че младежът, в момента, в който е падал, е викал за помощ и съседи са го чули. Някъде в другите блокове на улица „Петко Д. Петков” е имало крясъци, които комшиите решили, че чуват от дома на Мустанга, разкриха още разследващи.

Според тях причината за крайната постъпка на Цецо е депресията, в която в последно време бил изпаднал наследникът на богатата колбасарска фамилия. Нито пари обаче, нито нещастна любов били в основата на психологическия срив, в който той се намирал – в това били категорични и семейството, и приятелите му. Според наши източници, честата употреба на наркотици е провокирала депресионните състояния на Цецо и, въпреки опитите и уговорките на близките да спре, да отиде на лечение, той не искал да чуе за такъв вариант. А душевният дискомфорт се задълбочавал. Специалисти предполагат, че понякога Цецо е мислил за край на живота си и е обмислял тази възможност, защото е смятал, че няма да се възстанови.

Кризата ескалирала в последните няколко седмици

Официално нямало видима причина за депресията, но всички знаели, че я има. Цецо не можел да се откъсне от средата си. Част от младежите в нея били отявлени наркомани.

В деня на самоубийството смугла красавица, любовница на момчето, била на гости у тях. Видели я комшии, които по-късно са разказали пред разследващите, че тя била видимо дрогирана и неадекватна, мотаела се пред входа и младежът слязъл да я прибере. На разпитите пред ченгетата брюнетката, която е танцьорка в клуб, е казала, че пред нея Цецо не е споменавал за самоубийство. Нямало нищо по-различно от обичайното му държание. Момичето си е тръгнало от дома на гаджето си през деня, а през нощта около 2.30 часа станала трагедията.

През последните седмици младежът е ходил с патерици, тъй като единият му крак бил гипсиран от счупване. Отпадна обаче версията той просто да се е шегувал и да е преметнал единия си крак през парапета на терасата и заради тежестта на гипса да се е подхлъзнал и да е полетял, без да иска. Отпадна и другата версия, при която се смяташе, че може да е имало друго момиче в момента на скока и скандал да е провокирал реакцията на Цецо Мустанга. Последно той е говорил по телефона с приятели, но и оттам нищо не изскача като евентуална причина.

Разследващите са категорични, че в момента на самоубийството Цветомир е бил сам в апартамента си в Пловдив. Смъртоносният коктейл го е направил крайно неадекватен и лабилен и така той е взел решение и е скочил. За това и комшии коментираха в деня след самоубийството, че когато възрастен съсед го е видял да прекрачва парапета на терасата и се развикал да спре,

Цецо Мустанга само го погледнал неадекватно и скочил. Бил като в транс

Младежът е имал обещаващо бъдеще. Единствен наследник на баща си Стефан Никитов, който се занимава с колбасарски бизнес, Цецо е ходил да помага и се е включвал ентусиазирано в търговията. Бил е студент в Пловдивския университет. Знаело се е, че един ден ще поеме бизнеса от баща си. И изведнъж всичко рухва. „Заради наркотиците е, той не е имал парични проблеми, нито някакви други, които да са били големи и неразрешими”, въздъхват запознати с драмата и споделят, че цялата фамилия се е почернила от преживения и неочакван ужас. „Сега хората за какво да живеят, кое да ги радва и да им дава стимул?! Майката е едва жива от мъка, и аз ходих на погребението, познаваме се. Положиха го до гроба на дядо му”, плаче Мара Трифонова от Куртово Конаре. Там е родното село на Стефан – бащата на Цветомир. Всички местни хвалят човека, който, въпреки че станал богат, никога не забравял откъде е тръгнал и давал много средства за благотворителност. Подпомагал празниците на Куртово Конаре, сърцето му било отворено за бедните и онеправданите. Останал безмълвен след трагедията, въпреки че цялото село се изнизало да му поднесе съболезнования, бащата само повтарял:

„Защо го направи, сине?!?…”

„Цецко често си идваше, особено през съботите и неделите. Тук са приятелите му, играеше мач с тях, смееха се, закачаха се. Не сме очаквали! Никой не е предполагал!… Тази случка ни остави без сълзи в очите”, не спира да нарежда леля Мара и се отправя към гробищата – да сложи цветя на паметната плоча на починалия си отдавна мъж и да запали свещичка на пресния гроб на Цветомир. „Със смъртта му бяха погребани всички надежди и радости на семейството му”, отронва възрастната жена и тайно избърсва сълза с края на черната си забрадка.

Пловдив,
Красимира ГЕШЕВА

http://10tka.eu

 


Сходни връзки

Цецо Мустанга е полетял от терасата след коктейл от кокаин и амфетамини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди