изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:05 EEST
Влакът Горна Оряховица - Стара Загора се удари в паднала скала и излезе от релсите    
НовиниМотрисата на пътническия влак от Горна Оряховица за Стара Загора е излязла от релсите с едната си колоос след удар в паднала скална маса, съобщиха от БДЖ.

Инцидентът е станал тази сутрин около 8:30 ч. Електрическата мотриса на пътническия влак № 40131 е пътувала от Горна Оряховица за Стара Загора и се е ударила в паднала скална маса в участъка между гарите Плачковци и Кръстец. Вследствие на удара мотрисата е излязла от релсите с едната си колоос.

При инцидента няма пострадали пътници и служители на железниците. В композицията са пътували трима пътници и седем служители от поддържащия персонал на Национална компания "Железопътна инфраструктура". Поради удара в скалната маса са нанесени щети по електрическата мотриса.

Към момента движението на влаковете в участъка Плачковци – Кръстец е спряно. За пътниците от преминаващите в този участък влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси.

Вчера локомотивът на бързия влак от Варна за София бе ударен от скална маса, която падна по време на преминаването на влака в участъка между гарите Мездра юг и Зверино.

Вследствие на удара локомотивът бе излязъл от релсите с едната си колоос. При инцидента няма пострадали пътници и служители на железниците. В композицията са пътували 194 пътници, които са превозени с друг влак.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Влакът Горна Оряховица - Стара Загора се удари в паднала скала и излезе от релсите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди