изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:41 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 15 март 2015 г.    
ВреметоПрез деня ще има променлива облачност със слаб до умерен вятър от северозападна четвърт. Минимални температури -2/3 до 5 градуса, максимални 5/10. В четвъртък облачността ще е променлива по-значителна над северните райони и на места ще превалява предимно от сняг, по-значително над северните райони. Вятър умерен от север-северозапад по крайбрежието до засилен. Минималните температури слабо ще се повишат, а максималните слабо ще се понижат.
Tyran Richard 35011Lindsey Gayle Evans 29Nichole Van Croft

В петък ще е предимно облачно с превалявания главно над северните райони от сняг и дъжд. Вятър слаб от север-северозападна четвърт. Температурите почти без промяна.
В събота времето ще запази характера си – облачно, но с временни разкъсвания и намаления и на места с превалявания предимно от дъжд, на места над северните райони интензивни. Вятърът ще е слаб от север, но следобед ще стане от североизток и ще се усили до умерен. Температурите почти без промяна.
В неделя ще е предимно облачно с намаления на облачността главно над северозападните райони, почти без валежи. Вятър слаб от север. Температурите слабо ще се понижат.
Температурата на морската вода ще е между 4 и 7 градуса. Вълнението на морето ще се понижи до 2-3 бала в сряда, а в четвъртък и петък до 1-2, но в събота отново ще се усили до 3, в открито море в неделя и до 4.



 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 15 март 2015 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди