изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:46 EEST
Разкодирай секс сънищата си    
Любопитно Сънуваш, че го правиш с друг? Значи ли това, че в действителността можеш да изневериш? Bliasak.bg ще ти помогне да разбереш какво стои зад най-често разпространените секс сънища и дали те застрашават по някакъв начин връзката ти.

Случвало ли ти се е да сънуваш, че правиш секс с друг мъж (или с жена)? Ако да - вероятно после си си блъскала главата в опити да отгатнеш какво значи това и дали това означава, че си склонна към изневери. "Повечето хора приемат сънищата си буквално, а не трябва. Обикновено човекът, когото сънуваш, е израз на това, което се случва дълбоко в подсъзнанието ти. Има много неща, които можеш да научиш за себе си и сексуалния си живот, ако обърнеш внимание на еротичните си сънища", твърди секс терапевтката Шарън О'Нийл и добавя: "Може би нещо в отношенията с половинката ти куца, може би има проблем, който  и двамата игнорирате, може би нещо ти липсва... Във всеки случай секс сънищата могат да ти помогнат да подобриш сексуалния си живот". Тя представя няколко от най-често разпространените еротични сценарии, които се развиват в сънищата, и обяснява какво означава всеки от тях:

Секс с шефа: Наистина ли те привлича, или си прекалила с гледането на "Момчетата от Медисън Авеню"?

Само защото сънуваш как се натискаш с началника си в някой ъгъл, не означава непременно, че в реалността изпитваш влечение към него. "Обикновено тоза сън издава известна доза несигурност и означава, че имаш нуждата да си по-самоуверена и донякъде по-властна в действителността", разяснява Шарън О'Нийл. Интересен факт е, че много хора сънуват как го правят със свой колега, който обаче им е страшно противен и никога не биха доближили на по-малко от 3 метра. "Интимността с такива хора обикновено означава, че тайничко те имат нещо, за което ти им завиждаш или им се възхищаваш. С две думи, ти не искаш колегата си, а нещо, което той или тя притежава". Така че няма нужда да откачаш и да търсиш психиатър, ако си имала еротичен сън с чистача или с пъпчивия доставчик.

Секс с бившия: Каза си "Никога повече", но дали не сгреши?

"Този сън понякога е начин мозъкът ти да се справи с остатъчните емоции, особено ако ти си била зарязаната, и да ти даде някакъв по-удовлетворяващ завършек на предишната ти връзка. По същия начин ако ти си сложила точката на отношенията ви, е много възможно подсъзнателно да се чувстваш гузна и да сънуваш как спиш с експоловинката си като някакъв акт на утеха и изкупване на вината", обяснява Шарън. В повечето случаи обаче този сън издава същността на проблемите в настоящата ти връзка. "Появата на бившия в сънищата ти означава, че в сегашната ти връзка се е настанила рутината и старото ти гадже се появява, за да запали отново искрата”, добавя тя.

Секс с непознат: Не си подозирала, че си толкова палава? А дали си наистина?

Преди да решиш, че нещо не е наред с главата ти, трябва да разбереш, че непознатият в съня ти всъщност си ти самата. "Ако наскоро си направила нещо, което е изисквало огромна сила или смелост, странникът в съня ти означава, че си горда със себе си и с това, което си постигнала", разяснява Шарън. Ако пък сънуваш, че го правиш с някоя знаменитост - е, наистина ли ти трябва причина да анализираш защо ти се е присънил Райън Гослинг или Йън Сомърхолдър? "Ако обаче правиш секс с някого, когото не си очаквала (да кажем Джак Никълсън например, или мистър Бийн), се запитай какво го отличава от останалите. В сънищата си обикновено хората са много нарцистични, затова вероятно намираш нещо от този човек в себе си", твърди тя.

Забранен секс: Той е съпруг на най-добрата ти приятелка!

Знаем, че никога не би го пипнала с пръст, затова защо, по дяволите, го сънуваш? "Вероятно въпросният чужд мъж притежава някакви качества, които то се иска твоят човек да има - може би е по-внимателен, по-забавен, с две думи в чуждия двор тревата да е по-зелена. Така можеш да разбереш какво не ти достига в отношенията ти с половинката и да ти даде куража да му кажеш от какво имаш нужда", обяснява Шарън О'Нийли. Еротичните сънища с някой приятел на любимия ти или с негов роднина означават същото. 

Секс с жена: Да не би да си би?

"Най-вероятно не", успокоява терапевтката Шарън. "Обикновено когато сънуваш, че се разгорещяваш с човек, който има същото "оборудване" като теб, означава, че се гордееш с женската си същност. Тези сънища са най-разпространени по време на бременността, когато не се чувстваш особено женствена и секси и тялото ти е подложено на хормонална буря", твърди тя." Ако си имала подпобен сън, помисли какво си правила предния ден - имало ли е някакви по-особени постижения, свързани с женската ти природа, като например да излекуваш болно дете или нещо подобно? Сънят ти по-скоро е отбелязване на това постижение, отколкото признак, че си падаш по твоя пол и израз на някакви тайни и неосъзнати сексуални желания. Не приемай сънищата си буквално -човекът, с когото правиш секс в тях, символизира нещо, което се случва в живота ти, а не показват някого, по когото тайничко си падаш. Сънуващото съзнание може да ти подскаже какво липсва в живота ти, а сексът символизира желанието ти да развиеш у себе си или у своя партньор някакво качество", обяснява Шарън О'Нийли.  http://www.bliasak.bg

Какво означават сексуалните фантазии

За какво ни предупреждават сънищата

Мъжете сънуват секс три пъти повече от жените /18+/

Как сънищата влияят на връзката ви

Сексуалните фантазии на жените

Разкодирайте еротичните си сънища

Всички сънуваме

6 интересни факта за сънищата

Купувате книга насън - значи мислите за секс-тройка

Видения и сънища предсказват събития

 


Сходни връзки

Разкодирай секс сънищата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди