изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:01 EEST
Ветерани от войната обвиниха Меркел в кощунство    
По света Руските ветерани от Великата отечествена война са възмутени и оскърбени от отказа на канцлера на Германия Ангела Меркел да дойде в Москва на парада, посветен на 70-годишнината от победата над фашизма, предаде lifenews.ru. По-рано днес стана известно, че Меркел може да пристигне в руската столица на 10 май, за да положи цветя пред Паметника на незнайния воин.

"Това е възмутително. Докато освобождавахме страните от фашизма бяхме нужни, а сега вече ни забравят. Постъпката на канцлера на Германия е кощунствена", заявява ветеранът от войната армейски генерал Махмуд Гареев.

Депутатът от Държавната дума и председател на Общоруската организация на ветераните от войните и военната служба Михил Мойсеев недоумява как така Меркел преди да стане канцлер идваше на парада на победата, а сега се отказва да почете ветераните и паметта на загиналите и победата на цялото прогресивно човечество над фашизма, информира lifenews.ru.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ветерани от войната обвиниха Меркел в кощунство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди