изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:25 EEST
ОТКРИХА ТРУПА НА МЪЖ В ДЕРЕТО КРАЙ КВАРТАЛ „СТРОИТЕЛ“ В ДОБРИЧ    
Ред и сигурност Труп на мъж е намерен вчера в дерето край бл. 71 в квартал „Строител” в Добрич, научи НДТ. Сигналът е подаден в 9,45 на телефон 112. Тялото е забелязано от гражданин, който разхождал кучето си в района. Тялото е било извън водата. По първоначални данни, по него е нямало следи от насилие. Видимата възраст на мъжа е 50-60 години.

Трупът е изпратен за аутопсия в Съдебна медицина в МБАЛ – Добрич. Пред Дарик съдебният лекар д-р Димитър Димитров потвърди, че първоначалният оглед на тялото изключва версията за насилствена смърт. Аутопсията, която ще установи причините за смъртта, е насрочена за утре сутринта.
По-късно трупът е изнесен и изпратен за аутопсия в Съдебна медицина, за да се установи причината за смъртта. Аутопсията е насрочена за днес. Вероятно, смъртта не е насилствена, коментира завеждащият "Съдебна медицина" д-р Димитър Димитров. Той отрече първоначалната информация, че трупът е бил разложен. Според първоначалните данни, мъжът е мъртъв от 2-3 дни.
От Областната дирекция на МВР в Добрич потвърдиха, че има такъв случай. НДТ


 


Сходни връзки

ОТКРИХА ТРУПА НА МЪЖ В ДЕРЕТО КРАЙ КВАРТАЛ „СТРОИТЕЛ“ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.74 секунди