изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:12 EEST
Откриха изчезналата гимназистка Диана    
НовиниНепълнолетната Диана Ангелова, която както информира БЛИЦ, бе обявена за общодържавно издирване, е била открита тази сутрин около 8 часа в центъра на Момчилград, съобщава 24rodopi.com, като се позовава на информация от полицията. Момичето е от кърджалийския кв. "Байкал" и не се била прибирала в дома си от неделя вечер.

Близките на девойката подали сигнал в полицията за изчезването й и веднага са били организирани издирвателни действия и са били проверени места, където е възможно тя да се е приютила.

Полицай от РУ-Момчилград забелязал момиче тази сутрин в градската градина на Момчилград, попитал я за името й и се изяснило, че 17-годишната се издирва. Ученичката е в добро здраве, по първоначални данни е пребивавала при свои познати. С нея работи инспектор от Детска педагогическа стая, след което ще бъде предадена на близките си.

11-то  класничката Диана Ангелова от ГПЧЕ „Христо Ботев" бе в неизвестност от неделя. "Потърсихме съдействие и от полицията, но умоляваме всички, които могат да бъдат полезни с информация, да помогнат за издирването й", заявиха близките на момичето.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откриха изчезналата гимназистка Диана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди