изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:27 EET
TV7 спира в понеделник - след 15.00 часа ефирът ще е пуст!    
Новини Журналистите от TV7 и News7 спират да работят в 15 ч в понеделник, съобщава “24 часа”. Решението, което води до празен ефир, е окончателно и безсрочно. 16 март е ултимативният срок, който стотиците работещи в TV7 са поставили пред ръководството, за да си получат парите за последните 2 месеца.“Няма притеснения в тази посока”, заяви пред “24 часа” изпълнителният директор на TV7 Кирил Благоев, запитан дали след часове телевизията спира. На компютъра в нюзрума обаче тече обратно броене с краен срок понеделник, 15 часа.

Новият собственик, който притежава 12 канала в Гърция, е купил телевизията от Цветан Василев. Сделката е била призната от Комисията за защита на конкуренцията и я е изпратила в Брюксел за становище.

Купувач е компания, базирана в САЩ. Тя идва у нас от страна на руската банка VTB, която бе партньор на КТБ преди фалита . Представена е у нас от Джак Ханик - американец, член е на Борда на директорите на Fox News Channel. Дълго време е работил в Русия.

Тв слухове обаче свързват този инвеститор с младия руски олигарх Константин Малофеев, много близък до президента Владимир Путин.

Според източници от TV7 пречка ще се окаже искането към новия собствeник да плати целия дълг на телевизията накуп, а не на вноски. Само за заплати за последните 2 месеца дължи 800 хил. лв., които трябва да внесе до понеделник.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

TV7 спира в понеделник - след 15.00 часа ефирът ще е пуст! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди