изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:08 EEST
Идеи за старите крушки, от които да ви просветне    
ЛюбопитноПървата ви реакция, когато крушката в хола изгори, едва ли е особено радостна. Трябва да се качите на нещо, да я смените, може и да не светне от първия път... Имате право, но най-вероятно грешите в нещо - че искате да изхвърлите вече ненужната стара крушка. Не го правете, защото с малко търпение, въображение и сръчност, тя отново може да внесе светлина в дома ви. Не с помощта на електричеството.

Сайтът Boredpanda събира няколко много находчиви идеи, които не е никак трудно да приложите и вие. Всичко зависи от метериалите, с които разполагате, големината на изгорялата крушка и потребностите ви.

Не забравяйте, че крушката, след като махнете ненужните жички, е просто стъклен контейнер. Това вече ви дава свободата да сложите е нея каквото си поискате. При желание може дори да си направите цяла миниатюрна екосистема вътре.

В случай че сте настроени по-практично и искате да приберете подправките си в нетрадиционна форма, може да използвате крушките и за това. За да ви е по-удобно, отчупете металния елемент и ги затворете с коркови тапи. Ако ги оставите прозрачни, ще виждате лесно съдържанието им, но нищо не ви пречи и да ги изрисувате с бои или да ги облепите. Всъщност като се захванете с цветовете, може да използвате формата им и те да станат паяци, пчелички или каквото ви хрумне.

Ваза също е добър вариант. Може и да наредите в тях сухи цветя и да ги закачите някъде като декорация на дома.

А ако обичате да показвате колко нестандартни сте и на околните, превърнете миниатюрните крушки в бижута. Чифт обици или впечатляващо колие със сигурност ще събират погледите. Съобразете се обаче с чувствителността на ушите си и ако се спрете на обици, използвайте сребърни кукички, които няма да предизвикат дразнене.  http://www.trud.bg



 


Сходни връзки

Идеи за старите крушки, от които да ви просветне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди