изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:16 EET
ЗАСИЛЕНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В КРУШАРИ ЗАРАДИ ОПАСНОСТ ОТ БЕЗРЕДИЦИ СЛЕД УБИЙСТВО    
НовиниВчера в Крушари бе разпоредено засилено полицейско присъствие във връзка с опасността от безредици след смъртта на 29-годишен мъж.
В събота е възникнал скандал между него и 20-годишен жител на Крушари. По-младият нанесъл няколко удара в корема. Хора, които били наблизо, оказали помощ. Пострадалият бил транспортиран до болницата в Добрич, но в Центъра за спешна медицинска помощ той е починал, съобщиха за НДТ от прокуратурата.


Съдебният лекар не може да уточни медицинската причина за настъпване на смъртта. Няма медицински причини да се мисли за умишлено престъпление. Видими следи от насилие няма.
Двамата са от различни ромски фамилии. След смъртта на 29-годишния, роднините на починалия тръгнали на мъст спрямо близките на другия.
Взети са мерки, разпоредено е полицейско присъствие, за да се предотвратят безредици. Там са всички полицаи от Второ РПУ, които трябва да са там. Засега няма данни за нарушаване на обществения ред, съобщи за НДТ окръжният прокурор Пламен Николов. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАСИЛЕНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В КРУШАРИ ЗАРАДИ ОПАСНОСТ ОТ БЕЗРЕДИЦИ СЛЕД УБИЙСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди