изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:20 EEST
Бургас в паника, два изтребителя МиГ-29 кръжаха над града    
Новини Бойните машини най-вероятно са на НАТО. Два изтребителя МиГ-29 кацнаха преди минути на летище Бургас, съобщиха за Флагман.бг очевидци.


Изтребителите изправиха на крак стотици бургазлии, прелитайки изключително ниско над Френската гимназия и центъра на града, а друг кръжеше в ж.к. „Славейков“. Бойните машини най-вероятно са на НАТО.

Двата изтребителя МиГ-29, които прелетяха над Бурга и стреснаха хората, са част от учение. Това съобщиха за Флагман.Бг от пресцентъра на Министерството на отбраната (МО).

„Това са български изтребители, които в момента изпълняват планово учение по кацане на гражданско летище. Хората не трябва да се паникьосват. Напротив, трябва да са притеснени, ако не виждат никъде армията”, коментира Даниел Стефанов, шеф на пресцентъра на военното министерство.
„Всекидневно има учения на ВВС. Особено сега, когато времето е ясно, започва периодът на планирани учения”, добави Стефанов.
http://flagman.bg



 


Сходни връзки

Бургас в паника, два изтребителя МиГ-29 кръжаха над града | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди