изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:42 EET
Небостъргач в Париж гори като кулите близнаци при атентата в Ню Йорк (ВИДЕО)    
По светаПламъци и дим се издигат от върха на един от небостъргачите в парижкия бизнес квартал Дефанс, предава електронното издание на в. "Фигаро". Към района са се насочили пожарникарски екипи.

Пламъците са обхванали един от двата небостъргача на комплекса, известен с името "Сърцето на Дефанс", построен през 2001 г. от компанията Буиг и включващ две кули на по 40 етажа и три жилищни сгради на по осем етажа с обща площ 350 000 квадратни метра.

Предполага се, че пожарът в един от небостъргачите на "Сърцето на Дефанс" е причинен от възпламеняване в електрическата инсталация на покрива на сградата. Сега последните етажи на сградата са обхванати от гъст дим.
http://www.blitz.bg


********************

Френски пожарникари потушиха пожар на един от небостъргачите в най-модерния парижки район Дефанс, съобщават световни агенции.

Няма пострадали при инцидента.

Пожарът беше обхванал горните етажи и покрива на сградата за около час, откъдето се издигаше стълб от гъст дим.

Около 150 служители бяха евакуирани от сградата за кратко, обявиха от пожарната служба във френската столица.

Журналист от радио станция France Bleu заяви, че пожарът изглежда е бил зрелищен отколкото опасен. Той добави, че вероятната причина за пожара е запалил се генератор на покрива на сградата.

Комплексът включва около 10 сгради. В сградите има офиси на петролната компания „Тотал", банки и застрахователни компании.

Закупен от Lone Star Real Estate Fund през 2014 година, комплексът частично беше финансиран от Lehman Brothers преди 2008 година.

Сградите са с по 40 етажа и са изградени на 350 хиляди квадратни метра земя. Двете кули са построени през 2001 година от компанията Буиг.

http://news.ibox.bg


 


Сходни връзки

Небостъргач в Париж гори като кулите близнаци при атентата в Ню Йорк (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди