изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:57 EEST
МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
СпортЗа първа година град Генерал Тошево ще приеме домакинството на големия международен детско-юношески турнир по футбол "Среща на талантите". Надпреварата ще се проведе под патронажа на кметовете на две общини - Аксаково и Генерал Тошево, като самите двубои ще се играят на три терена - футболните игрища с изкуствено и тревно покритие в градовете Варна, Аксаково и Генерал Тошево.

     Проектът е много амбициозен, а целта му е да популяризира футбола сред младежта и да повиши равнището на спортните умения на младите футболисти. Международният характер на надпреварата пък ще бъде насочен към обмяната на спортен и треньорски опит между самите клубове. Така подрастващото поколение ще се приобщи към основните световни ценности в световен мащаб и същевременно ще внесе собствен принос в развитието на бъдещите таланти.

     Турнирът "Среща на талантите" ще се проведе от 10 до 20 юни 2015 година, съгласно действащите правила по футбол на Международната футболна федерация - FIFA.

     Участващите отбори ще бъдат разпределени по възраст в няколко групи, като всеки тим ще изиграе поне по 5 срещи в турнира. Шампионът и подгласниците ще бъдат наградени с купи, медали, дипломи и предметни награди. Индивидуални отличия ще получат най-добрият вратар, защитник и нападател.    

 

 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди