изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:33 EEST
Преди да полети от 5-ия етаж, Александра крещяла: Аз съм курва, спах с много мъже    
ОбществоДен преди фаталния полет от 5-ия етаж съседи са викали линейка за Александра, защото рускинята крещяла истерично насред улицата и гледала с тревожен поглед, била в нервна криза. Детенцето й се било вкопчило в нея и плачело, пише "Флагман".

Александра крещяла: "Аз съм курва! Спах с много мъже, докато бяхме на почивка!" Това разказва очевидец, който е бил при майката и малкото й момиченце. Той е дал показания в полицията и се надява случаят да се изясни възможно най-скоро.

Съседка от ул. „Батак 25” твърди, че преди фаталния полет Александра била по средата на платното, говорела несвързано на руски. Момичетата от фризьорския салон пред кооперацията се уплашили и повикали линейка. Наложило се да успокояват Александра, тъй като не спирала да крещи истерично.

Медицрнският екип заедно със съседи от кооперацията качили майката с детето в апартамента, успокоили я и си тръгнали. Ден след това Александра и Алиса полетели от терасата. Медици смятат, че най-вероятно нещо се е отключило внезапно в съзнанието на младата майка на психическа основа и тя се е сринала.

Една от най-близките приятелки на Александра в България споделя, че от две години тя живее тук, но никога не е подозирала, че ще направи такова нещо. „Разказвала ми е много неща за себе си. Мъжът й пращаше издръжка, но и тя работеше. Двамата не са женени, той идваше в България, оставаше тук за известно време и после пак се връщаше в Москва”, разказа приятелката на Александра.

„Казвала ми е, че има проблеми с Вася , разбрала, че си има любовница в Русия. Преди да дойде тук, животът им бил труден, трябвало да живеят или при нейните, или при неговите родители, а тя искаше да си гледа сама детето. В България много й харесваше, беше влюбена в природата и хората тук. Тя работеше от вкъщи, за да е до детето си. Хобито й беше фотографията, толкова много снимки правеше, всякакви, но най-много на Алиса – нейното слънчице”, добави през сълзи жената.

„Александра буквално живееше за детето си. Имала е проблеми със зачеването, затова не даваше и косъм да падне от главата на Алиса. Навсякъде я вземаше със себе си. Хранеше я здравословно, грижеше се за нея искаше нищо да не й липсва. Майката и момиченцето бяха много близки, затова все още не мога да проумея как се случи това”, каза още тя.

„Много пъти съм ходила в апартамента на Александра. Тя никога не оставяше ключа на вратата, слагаше го на портмантото. Вратата на жилището е изключително сигурна, отвън няма как да се влезе, а когато я дръпнеш два пъти, тя сама се заключва. Затова Саша почти никога не заключваше отвътре и не държеше ключа на вратата”, коментира една от най-близките приятелки на Александра Наний. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Преди да полети от 5-ия етаж, Александра крещяла: Аз съм курва, спах с много мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди