изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:53 EEST
Петко Димитров: Пияният Тачо удари наш служител, посегна на диджей Дамян    
НовиниГосподин Манов винаги е бил посрещан като наш ВИП клиент. Но очевидно прекалено много внимание сме му обръщали и по този начин сме го подтикнали да се чувства безнаказан. А в тази държава, когато се почувства безнаказан, човек започва да си прави своеволия. Така собственикът на един от елитните столични клубове – Петко Димитров коментира случката от преди дни. Тогава съпругът на Жени Калканджиева – Тачо се оплака, че бил пребит от гардовете на бизнесмена.

Както "ШОУ" съобщи, Тачо се оплака, че бил пребит от охраната в клуба в Студентски град. Той бил изцяло в мъжка компания и видимо в нетрезво и неадекватно състояние. Мъжът на шестата по красота непрекъснато досаждал на известния диджей Дамян, нареждал кои песни да се пускат и кои не.

„Преди кулминацията Тачо си е позволил да посегне на един от нашите служители. Ударил е един от тях в корема. Той се оплакал на дежурния управител, който инструктирал охраната да стои по-близо до сепарето на Тачо и да наглежда обстановката“, разказва пред „Уикенд“ Петко Димитров.

„Видимо пиян, Манов отива до диджейския пулт, зад който въпросната вечер седи диджей Дамян. Тачо настоява за пети път да бъде пусната негова любима песен. Дамян няколко пъти изпълнява желанието му, но все пак трябва да се съобрази и музикалните предпочитания на още 300 души клиенти. След отказа на Дамян да пусне за пореден път песента на Тачо, последният посяга да удари и него. Диджеят с ловко движение успява да се отдръпне назад. Следва най-нормална реакция от негова страна – обръща се по микрофона към охраната да вземат мерки“, разказва още бизнесменът.

Пристигналите гардове тръгнали да изведат пияния Тачо навън като през цялото време той се съпротивлявал. Пред сградата той счупил от яд мобилния си телефон и започнал да рита кошчетата за пушачи. След това Тачо и компанията му се местят в друго заведение, където стоят и си допиват до сутринта.

„Човекът не е докоснат от никого. Лично аз изгледах няколко пъти записите от охранителните камери, на тях по секунда е записан развоят на събитията от онази нощ. Готов съм да предоставя записите на компетентните органи“, заявява Петко Димитров.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Петко Димитров: Пияният Тачо удари наш служител, посегна на диджей Дамян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди