изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:29 EEST
Ясни са всички участници в 1/4 финалите на Лига Европа    
СпортВече са ясни всички участници в 1/4 финалите на Лига Европа. Това са отборите на Брюж, Наполи, Зенит, Днепър, Волфсбург, Севиля, Динамо Киев и Фиорентина.

Жребият за следващия етап на турнира ще се тегли днес в централата на УЕФА в Нион в 14:00 часа българско време. Поставени отбори няма да има, също така тимове от една и съща страна могат да се паднат един срещу друг. Първите мачове ще се състоят на 16 април, а реваншите на 23 април. По решение на УЕФА заради сложната политическа обстановка, руският Зенит не може да играе с украинските Динамо или Днепър.
bgnes.com/

Кой срещу кого на 1/4-финалите в Шампионската лига?


Агенция БЛИЦ ви представя всички 1/4-финалисти на Шампионската лига. В следващия етап на турнира преминаха защитаващият трофея си от миналия сезон Реал (Мадрид), Порто, Байерн, ПСЖ, Атлетико (Мадрид), Монако, Барселона и Ювентус.

Най-голям брой тимове има от Испания – 3 клуба. За 1/4-финалите се класираха още два френски тима, както и по един тим от Германия, Италия и Португалия. Любопитен факт е, че в следващия кръг няма да има английски представител.

Жребият за 1/4-финалите ще се тегли дне от 13:00 часа българско време в централата на УЕФА в Нион. При него няма да има никакви ограничения, което означава, че един срещу друг може да се паднат отбори от една държава и такива, които бяха в една и съща група през есента.

Четвъртфиналите на Шампионската лига ще се играят на 14/15 и 21/22 април. След това на 24 април е жребият за 1/2-финалите и определяне на символичния домакин на финала, който ще се играе на 6 юни на "Олимпиащадион" в Берлин.


Заб.: Кликнете върху емблемата или името на отбора, за да видите неговата визитка.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ясни са всички участници в 1/4 финалите на Лига Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди