изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:39 EEST
УЖАС ПО ФРЕНСКИ: Телата на 5 бебета открити в къща във Франция    
По светаПолицията откри вчера телата на пет мъртви бебета в къща в Югозападна Франция - най-тежкият случай на убийство на деца в страната от 5 години. Потресаващото откритие е направено в къща в Луша в департамент Жиронд - спокойно селце със 700 жители на 50-ина километра южно от Бордо, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Първото от телцата било намерено вчера сутринта от 40-годишния приятел на майката в хладилна чанта в дома им. Мъжът се обадил в полицията и привечер тя открила при претърсване още четири мъртви новородени във фризер в къщата.

35-годишната майка, за която се предполага, че е раждала децата сама в дома си, е в болница в Бордо за гинекологични и психиатрични изследвания. За момента няма данни досега тя да е имала психически разстройства.

40-годишният й приятел е задържан. Той е напълно съсипан и твърди, че не знае нищо за случилото се и още не е информиран, че в къщата са намерени още четири телца.

Днес ще бъде направена аутопсия, която ще установи при какви обстоятелства са били родени бебетата и дали не са били мъртвородени.

Двойката има две момичета на 13 и 15 години. Според първоначалните данни от разследването двамата се занимават със селскостопанска дейност и водят нормален живот.

Двата най-тежки случая на детеубийство във Франция са от 2010 г.

Тогава първо през март в Северозападна Франция бе арестувана жена, която убила шест от новородените си деца и скрила трупчетата в мазето.

Три месеца по-късно бе разкрито, че 47-годишната Доминик Котре от село Вийе о Тертр - близо до град Лил, е убила 8 свои бебета. Санитарката е на свобода и очаква да бъде съдена повторно. Котре твърди, че е убила децата си, тъй като те били плод на кръвосмешение, на което тя самата била жертва.
dir.bg
 


Сходни връзки

УЖАС ПО ФРЕНСКИ: Телата на 5 бебета открити в къща във Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди