изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:04 EEST
Терорист изнасилвал момченца, за да ги учи на джихад    
По светаАктивист на палестинското радикално движение ХАМАС е обещавал на момчета да ги научи да водят джихад, но вместо това ги е изнасилвал, твърди Front Page. В момента движението се старае да прикhttp://ndtnews.hopto.org/gallery/view_photo.php?set_albumName=Album-ndt1-com&id=20150321_ohytrqрие разгарящият се скандал и търси начини да изсели педофила от Ивицата Газа.
Активист на палестинското радикално движение ХАМАС е обещавал на момчета да ги научи да водят джихад, но вместо това ги е изнасилвал, твърди Front Page. Според някои данни, педофилът е на 45 години. Той е лежал 18 години в израелски затвор и е бил освободен в рамките на сделката около израелския войник Шалит. На това описание съответства жителя на Хеброн Маед Уаал Талиб Абу Шарах, осъден на 19 доживотни присъди за терористичен акт срещу автобус в Хайфа пресз 2002 година.


Според наличната информация, високопоставен представител на ХАМАС е развращавал момчетата, обещавайки им да ги научи на принципите на свещената война, както и под предполага да ги учи на Коран. Освен това, той им е преподавал и бойни изкуства.

Почувствайки, че децата са „готови“ и няма да се съпротивляват на неговите посегателства, той започвал да им предлага интимни отношения, твърдейки, че Коранът позволява подобен секс по съгласие. Терористът дори ги наричал „герои-муджахидини“.

Според някои данни, педофилът е на 45 години. Той е лежал 18 години в израелски затвор и е бил освободен в рамките на сделката около израелския войник Шалит. Поради тази причина от ХАМАС го обявили за палестински национален герой. На това описание съответства жителя на Хеброн Маед Уаал Талиб Абу Шарах, осъден на 19 доживотни присъди за терористичен акт срещу автобус в Хайфа пресз 2002 година.

Към момента ХАМАС търси възможности да изгони терориста-педофил от Ивицата Газа.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Терорист изнасилвал момченца, за да ги учи на джихад | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди