изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:46 EEST
ДВА БЛОКА СА ГОТОВИ ЗА САНИРАНЕ    
НовиниВ община Добрич вчера са получени тристранните договори за целево финансиране на първите два блока, които ще участват в Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.  Те са за бл. 4 в жк „Дружба“ и бул. „Русия“ №55. Договорите са подписани от общината, областния управител и Българската банка за развитие.

Предстои Общината да обяви процедурите за изпълнители на дейностите по обследване и проектиране, обясни Живка Митева - началник отдел „Инфраструктура и околна среда".
Няма информация защо тристранният договор за бл. 31 на жк „Балик“ все още не е подписан, след като сдружението на собствениците там първо подписа с Община Добрич.
До момента има регистрирани 31 сдружения на собственици, които искат да участват в програмата. Одобрени са 11, като за девет вече има сключени договори между собствениците и Община Добрич.
Припомняме, че програмата стартира на 1 февруари. В Добрич на условията й отговарят 230 сгради с общо 17950 апартамента. НДТ


 


Сходни връзки

ДВА БЛОКА СА ГОТОВИ ЗА САНИРАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди