изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:11 EET
Голяма пеперуда снесе яйца на живо в ухото на репортер (ВИДЕО)    
ЛюбопитноГоляма пеперуда, позната като африканско нощно пауново око, снесе две яйца в ухото на американски телевизионен репортер по време на предаване на телевизия Фокс 5, съобщава в. "Дейли мирър".

Боб Барнард правел репортаж и разговарял с експерта Дан Бабит от Смитсъновия природонаучен музей. По време на интервюто пеперудата много си паднала по репортера и кацнала на гърдите му.

Без да се притеснява от камерите, насекомото бавно пропълзяло по врата на Барнард, след което се установило над ушната му мида. Тогава пауновото око започнало яростно да пърха с криле. Докато траела сцената репортерът направил следния коментар :"Този звяр се съешава с ухото ми!"

Барнард сподели пред зрителите, че в кариерата си е проследявал урагани на живо, но никога не е предполагал, че пеперуда ще снесе потомство в ухото му. След като насекомото отлетяло, в ушната му мида останали две яйца с формата на малки перлички. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Голяма пеперуда снесе яйца на живо в ухото на репортер (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди